Lucía Ruiz campiona d’Espanya Junior en 200 esquena a la categoria de 16 anys

La nedadora valliranenca Lucía Ruiz, del CN Vallirana, es va proclamar campiona d’Espanya en la seva categoria i a la prova dels 200 esquena amb un temps final de 2.15’75” i confirmant així la seva progressió i qualitat. Cal tenir en compte que dos dies abans, Lucía es va proclamar subcampiona d’Espanya a la prova dels 100 esquena amb un temps de 1.04’83”.

Aquests magnífics resultats els ha obtingut en el Campionat d’Espanya Absolut/Júnior que es celebra a Terrassa durant aquests primers dies d’agost. Cal destacar que la Lucía no només va obtenir aquest èxit en la seva categoria sinó que els va obtenir en classificar-se a les finals A absolutes de les dues proves. A la dels 200 esquena va obtenir el 5è millor temps i a la final dels 100 esquena el 8è.

Més representació del CN Vallirana

Aquestes jornades del Campionat d’Espanya, altres nedadores del CN Vallirana hi han participat. Així, Judith Canellas va quedar la 54a absoluta en 100 esquena, i la Laura Herrero la 25a en els 100 lliures.

Lucía Ruiz, també 2a d’Espanya als 200 estils i 3a a la prova dels 200 lliures en els Campionats d’Espanya i a la seva categoria

La nedadora valliranenca Lucía Ruiz va tancar la seva excel·lent participació en el Campionat d’Espanya Absolut/Junior celebrat a Terrassa amb dues medalles més. Va quedar la 2a a la prova dels 200 estils i la 3a als 200 lliures. La nedadora del CN Vallirana va acabar la prova dels 200 estils amb un cronòmetre de 2.21’08” i la dels 200 lliures amb un temps de 2.06’00”.

Amb aquestes dues medalles, Lucía Ruiz ha assolit un total de 4 en els Campionats d’Espanya a la seva categoria de 16 anys, si bé ha aconseguit també classificar-se per a les finals absolutes. A les dues medalles d’ahir, Lucía afegeix el títol de Campiona d’Espanya en els 200 esquena i la segona posició en els 100 esquena, assolits en dies anteriors.

Èxit del relleu als 4×100 estils femenins

L’equip de CN Vallirana format per Lucía Ruiz, Carla Blanch, Paula Fernández i Laura Herrero va quedar en 13a posició a la prova dels 4×100 estils femenins amb un temps de 4.32’62”. Una molt bona classificació per a les quatre nedadores valliranenques.

Pol Gil subcampió d’Espanya en 1.500 m

Als èxits assolits pel CN Vallirana, en la figura de la nedadora Lucía Ruiz en la categoria júnior, cal afegir la medalla del valliranenc Pol Gil, actualment competint per UCAM CN Fuensanta, que es va proclamar subcampió d’Espanya en els 1500 metres a la categoria absoluta. La medalla també la va obtenir en el Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu de Natació en piscina de 50 metres celebrat a Terrassa aquests darrers dies.

El nedador valliranenc va cobrir la distància dels 1.500 metres en 15.34.08, i va quedar a 6 segons del guanyador Santiago Betancor del CN Metropole.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here