Ja ha arribat la Festa Major de Castelldefels que s’allargarà fins el dia 18 i omplirà els carrers d’activitats per a tothom.

Avui dia 14 la festa s’inicia amb la plantada de gegants a les 12h on els més petits de casa podran deixar-hi els xumets. A les 12.15h s’iniciarà la baixada de gegants des de l’ACPC i a les 13h entraran els gegants de Castelldefels, l’Arnau i la Jordana, el Jaume i la Constança i el Dragut i l’Otxalí a la plaça de l’Església.

A la tarda hi haurà un taller infantil per pintar el teu mocador de Festa Major, i a les 18.15 arribaran els grallers a la plaça de l’Església per a les 18.45 fer la lectura del pregó a càrrec de Rosend Vives. A les 19h tindrà lloc la Cercavila pels carrers de la ciutat.

A la nit arriba la vetlla de pregària i el cicle de jazz Contrabaix amb l’actuació del grup Flamingo Tours.

Dijous 15 d’agost, comença ben d’hora amb les matinades a les 8h amb els grallers. A les 12h hi haurà el tradicional seguici de Festa Major, i a les 18h hi haurà l’espectacle del llop ferotge a càrrec de la companyia del Príncep Totilau per als més menuts. També tindrà lloc l’arribada a plaça de l’església de les colles castelleres amb pilars caminants, i a les 19.30h hi haurà el partiti de futbol entre UD Vista Alegre i UE Castelldefels.

A les 21.30h hi haurà una batucada i a la nit, arriba l’hora de la música, amb l’actuació dels Strombers i a continuació del Dj Algar.

Divendres 16 d’agost s’iniciarà amb una classe oberta de Tai-Txi-Txuan i Txi-kung i d’11 a 14h hi haurà jocs d’aigua per a tota la família. A les 19h tindrà lloc la plantada de bèsties i la tabalada i a les 20.45h s’inciarà l’espectacle de la Porta de l’Infern, amb ball de diables i declamació de sàtires. A les 21.30h començarà el correfoc.

La nit serà per la rumba, amb Sabor de Gràcia i Los Manolos.

Dissabte 17 d’agost, tindrà lloc la megafesta de l’escuma i a la tarda l’actuació de Pop per xics. A la nit, es celebrarà la tradicional paella popular, i posteriorment una encesa de bengales entre els assistents al sopar. De 22h a 4h hi haurà sis hores de supervivència zombie pels carrers i equipaments de la ciutat. Aneu ben preparats!

També tindrà lloc el concurs de pesca de Festa Major i els concerts de Back to 80’s!, Dj Cucki d’Light i  The Show Time.

L’últim dia de festa major s’iniciarà amb el  XIX Torneig d’escacs de Festa Major, i amb una Festa Holi a les 19h. De 19h a 21h tindrà lloc el 9è Circuit vòlei-platja Svatour, i a les 19.30h la ballada de sardanes. Finalment a les 23h tindran lloc els focs artificials i el concert de fi de festa amb el grup de versions ABBA.

Font: aj.castelldefels 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here