El cantant i músic de Sant Feliu de Llobregat, Nil Moliner ha aconseguit el disc d’or a Espanya amb el seu single “Soldadito de hierro”, una cançó sincera i tranquil·la i amb un videoclip rodejat de neu entre muntanyes.

Nil Moliner està vivint el seu moment més dolç. Encara no ha presentat el seu disc però ja triomfa amb els seus singles propers, divertits i que transmeten ganes de viure. Actualment, més allunyat del fenòmen OT que va donar-lo a conèixer amb la cançó “Que nos sigan las luces” que va escriure per al també baixllobregatí Alfred Garcia, Nil Moliner s’ha fet un espai dins el mercat musical espanyol que l’ha dut a aconseguir aquest valuós Disc d’or amb una de les cançons més tranquil·les i boniques de les que ha presentat fins al moment.

Fa tan sols unes setmanes, Moliner va publicar una nova cançó, “Tal vez”, un crit a la vida que denuncia la tragèdia dels refugiats al Mediterrani. Tal i com ell va explicar a les seves xarxes socials, va escriure la cançó a partir del que un amic seu, voluntari d’Open Arms, va viure al vaixell.

El cantant del Baix Llobregat no ha parat d’omplir sales de concerts i de participar a diferents festivals. Properament, actuarà a la Sala Nördic Cerdanya de Puigcerdà (17 d’agost) i el mes de de setembre participarà al festival de gran format Coca Cola Music Experience de Madrid (13 de setembre) on compartirà escenari amb artistes de renom.

Moliner ha titulat la seva gira “El despertar”, una clara declaració d’intencions. Aquesta, tindrà el seu punt i final el dia 12 de desembre a Pamplona, però ell mateix ja ha avançat que no pensa aturar-se!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here