Els treballadors de terra d’Iberia Airport Services, divisió del grup d’Iberia que realitza les tasques de manteniment i handling de 17 aerolínies (una d’elles Vueling) ha convocat quatre aturades de 24 hores.

Els dies que estan previstes son el 24, 25 i 30,31 d’agost, en plena operació retorn.

Els sindicats UGT i USO van valorar l’increment de l’intensitat de la seva protesta per així provocar que l’empresa accepti les seves demandes en relació a la incorporació de personal fixe a més de les protestes per l’excés d’hores extraordinaries d’obligat compliment.

Les jornades convocades per finals d’agost pretenen multiplicar l’afectació de les ja dutes a terme el passat mes de juliol. Les del mes anterior van provocar la cancel·lació de 135 vols amb uns serveis mínims del 100% a vols insulars, 54% a vols internacionals i 32% als vols nacionals a destins amb una alternativa de transport públic que permetés arribar en menys de cinc hores.

La companyia reitera la impossibilitat de negociar la transformació dels contractes de personal de l’aeroport pel fet de ser una qüestió d’àmbit estatal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here