La festa, novament, ha proposat combinar tradicions populars catalanes, com les diades castelleres, correfocs, batucades o sardanes, amb activitats amb gran acollida en les últimes edicions de la celebració com la festa Holi, el derbi entre la UE Castelldefels i la UD Vistalegre, la cantada d’havaneres o els concerts musicals nocturns. La gran novetat d’enguany ha estat la Survival Zombie que va tenir lloc el passat dissabte

Dimecres passat començava una nova edició de la Festa Major de Castelldefels, que s’ha celebrat del 14 al 18 d’agost, i que enguany ha presentat com a propostes destacades els concerts de Los Manolos i Sabor de Gràcia (16 d’agost 23.30h – Plaça de l’Església) i Strombers (15 d’agost 23h – Plaça de l’Església), els Focs Artificials a la platja (18 d’agost 23 h – carrer 13-carrer 15), o una nova edició del Holi Dolly Festival (la festa Holi), (18 d’agost 19 h – Parc de la Muntanyeta).

La gran novetat d’aquest any ha estat la Survival Zombie que va tenir lloc el 17 d’agost de 22 a 04 hores.

Rosend Cardona Vives, el pregoner

Aquest any el pregó de festes ha anat a càrrec del comerciant continuador d’una nissaga de pastissers locals, membre fundador dels Castellers de Castelldefels i l’Agrupació de Cultura Popular, Rosend Cardona Vives. (14 d’agost 18.45 h – des del balcó de l’Ajuntament).

Dissabte, paella popular solidària al parc de la Muntanyeta

En aquesta Festa Major va tornar per segon any la paella popular a càrrec del Centre Cultural Andaluz Al Alba que va tenir lloc el 17 d’agost al parc de la Muntanyeta. Els beneficis es destinaran a la Asociación Española contra el Càncer (AECC). Posteriorment, va tornar a celebrar-se una encesa de bengales, una activitat de convivència organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Castelldefels.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here