El cantant santfeliuenc serà un dels grans reclams del dissabte de l’Acústica, juntament amb Fangoria, entre molts altres.

Ramon Mirabet ha tornat amb força. El proper dissabte 31 d’agost estarà l Festival Acústica de Figueres, presentant el seu darrer treball Begin Again. Aquest és el tercer disc del cantant de Sant Feliu de Llobregat que es consolida com una de les veus del panorama musical català.

Amb la seva veu trencada i el seu bon directe arriba a l’Acústica, un festival que es caracteritza per al gran nombre de concerts gratuïts que s’hi celebren al llarg del darrer cap de setmana d’agost.

Ramon Mirabet comparteix la nit de dissabte amb artistes de renom com Pavvla, Clara Peya, Fangoria, Iseo & Dodosound, Buhos, Delafé i molts més.

Mirabet presentarà el disc que havia de sortir la primavera passada, però que al no estar convençut del resultat, va publicar mesos més tard. Les produccions de les cançons han estat a càrrec del mateix Mirabet juntament amb Joel Condal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here