La setmana passada, el trencament d’una canonada de la xarxa d’aigües residusls a Gavà va provocar incidències a la xarxa d’aigües pluvials de Castelldefels.

Actualment ja està reparada però l’Ajuntament, per precaució, ha decidit mantenir un tram de la platja de 150 metres, a l’altura del c/17, amb bandera vermella fins a que els resultats de mes a analítiques que s’hi estan realitzant garanteixin la qüalitat de l’aigua a la zona.

La setmana passada es va produir un trencament en una canonada d’impulsió, en un tram d’uns 12 metres de longitud situat al costat del camí de la Pineda de Gavà, a l’interior d’una parcel·la privada. El trencament va ser reparat el passat dimecres però ha afectat directament a un tub d’impulsió de grans dimensions que transporta les aigües residuals a la depuradora Gavà-Viladecans.

Aquest incident tot i que ja estigui resolt, ha provocat sortides puntuals d’aquestes aigües al mar a la platja de la Pineda (plaça de les Palmeres) a Castelldefels, és per aquest motiu, que des de l’Ajuntament han considerat necessari que oneji la bandera vermella en aquesta zona fins que es garanteixi la qualitat de l’aigua. 

Tant l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) com l’Agencia Catalana de l’Aigua (ACA) estan realitzant analítiques periódiques de la qüalitat de l’aigua del mar a la zona.

Font: elcastell.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here