El passat 25 d’agost va tenir lloc una baralla que va acabar amb una agressió a un jove amb arma blanca. Arran d’aqust fet l’Ajuntament ha decretat el cessament immediat de l’activitat a la discoteca.

Les Carpes Palm Beach, establiment d’oci situat al carrer del Pla, no obrirà les portes de la discoteca i el bar musical a partir d’aquest cap de setmana. Així ho requereix la mesura provisional prèvia imposada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta mesura està prevista en la normativa catalana d’espectacles públics i activitats recreatives i s’aplicarà fins que es resolgui l’expedient sancionador, mentre es mantingui la suspensió per part de l’instructor/a, si existeix un incompliment per part del titular de la llicència d’activitats en les normes específiques sobre serveis de vigilància i personal de control d’accés o d’altres incompliments a la normativa d’activitats i espectacles públics que es puguin acreditar en el corresponent expedint que s’instrueixi.

Aquesta mesura no afecta a les activitats de pistes de pàdel i bar que l’establiment té autoritzades en la seva llicència d’activitats.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar l’autor de l’agressió i les persones que van participar en la baralla.

Font: Aj. Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here