Un centenar de persones d’Esparreguera, Sant Esteve Sesrovires, Collbató, Hostalets de Pierola, Piera i Masquefa, van reunir-se a les portes de l’abocador per a demanar-ne el seu tancament.

La Plataforma Tanquem Can Mata va realitzar un pas més en les seves demandes per tancar l’abocador aquest passat dissabte. El motiu de la convocatòria era una mesura de pressió davant “les fortes olors” que pateixen els veïns i veïnes així com per “l’incompliment sistemàtic de la normativa existent”.

A principis de juliol la Generalitat va confirmar que l’abocador no es tancaria, sinó tot el contrari, que seria ampliat.

La Plataforma compta amb l’ampli suport dels partits polítics d’Esparreguera, ja que tots els grups van presentar conjuntament una moció el passat mes de març, redactada per la Plataforma pel Tancament de l’Abocador de Can Mata i les AV de Can Rial, Mas d’en Gall i La Plana, que manifestava el seu posicionament contrari a l’ampliació del dipòsit de residus i a favor de treballar pel seu tancament. Des de la Plataforma, però, han presentat la seva disconformitat amb la inacció de les administracions i dels partits.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here