Els participants hauran de buscar el Joglar Xerinolis que tindrà moltes sorpreses amagades

Gavà celebrarà el proper 28 de setembre la Jornada de cultura popular i tradicional. La festa, que tindrà lloc al parc de la Torre Lluc donarà inici cap a les 17.30 hores i comptarà amb una gimcana familiar carregada de jocs, proves, endevinalles, i diversos tipus de reptes, relacionats tots amb la cultura popular i tradicional del nostre municipi.

L’objectiu d’aquesta activitat es reconstruir un trencaclosques gegant ple d’icones característiques gavanenques com ara bèsties de foc, gegants, gegantons, danses o timbals. La jornada estarà amenitzada per un joglar molt especial, amb moltes sorpreses amagades, que els participants hauran de trobar. Durant la festa ens podem fer puna foto per immortalitzar el moment amb l’Agrupació Fotogràfica de Gavà.

Els 16 al 26 de setembre es poden formalitzar les inscripcions per prendre part en aquesta activitat enviant un missatge al correu electrònic a l’adreça cultura@gava.cat , al WhatsApp del número 619 628 861, o el mateix dia la parada del Xerinolis a la Torre Lluc. En qualsevol cas caldrà fer constar el nombre de participants i l’edat.

Les entitats que van estar implicats en aquesta gimcana són: Agrupació de Gegants i Gegantons; AeiG Roc del Migdia; Bastoners de Gavà; Castellers de Gavà; Companyia General del Foc; Esplai El Mamut d’Ausiàs March; Esbart Brugués; Grallers l’Anguila de Gavà; Sonaquetomba; i la Unió Muntanyenca Eramprunyà.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here