Davant dels fets succeïts el 25 d’agost a les Carpes Palm Beach, ubicades al Polígon El Pla, l’Ajuntament va establir la imposició d’una mesura provisional de cessament total de l’activitat corresponent al bar musical i discoteca, que es va certificar per part de la Policia Local amb la realització de diversos controls a la zona les nits del divendres dia 30 d’agost i dissabte 31 d’agost. 

Amb l’objectiu de definir uns compromisos envers l’augment de les mesures de seguretat del local, s’ha acordat la redacció i signatura d’un protocol d’actuacions amb mesures per garantir la seguretat. Entre aquestes destaca el compromís dels propietaris de les Carpes d’incrementar els efectius de seguretat privada; i en el cas que els fets delictius es produïssin a l’exterior, un compromís explícit d’avisar immediatament la Policia Local. 

L’acord signat també contempla que durant els mesos d’activitat s’enviarà setmanalment a la Policia Local un informe d’incidències de l’interior del local, per tal que es pugui fer seguiment continu del compliment del protocol, així com la constitució d’una comissió de seguiment per garantir l’ordre públic de l’interior del local i el civisme en el perímetre exterior, de cara a la propera temporada.

La Policia Local vetllarà pel compliment del protocol. Les Carpes Palm Beach van reprendre la seva activitat el passat cap de setmana.  

Font: Ajuntament de Sant Feliu 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here