Amb només 20 anys, Núria Marquès ha tancat la seva participació al Mundial de natació adaptada a Londres amb dues medalles: una d’or als 200 metres estils i una de bronze als 4×100 estils juntament amb les seves companyes Teresa Perales, Sarai Gascón i Isabel Yinghua en la modalitat S9.

En la prova dels 200 metres estils, la nedadora del C.N. Sant Feliu ha superat Gascón per 2:09 segons de diferència, amb un temps de 2:34:51, la seva millor marca.

La nedadora paralímpica ha reconegut a través del seu compte de Twitter que ha estat la setmana de campionat més dura de la seva vida. També que l’or “fa justícia a tota la feina i esforç d’aquesta temporada”. L’esportista ha agraït “tots els que m’heu donat suport quan més enfonsada estava”.

En els dos anteriors Mundials, Marquès va penjar-se una desena de medalles. El 2015, a Glasgow, quatre (una de plata i tres de bronze) i sis més (tres d’or, dues de plata i una de bronze) el 2017 a Mèxic.

Marquès va néixer amb el fèmur de la cama esquerra més curt que el de la dreta. Als nou anys li van amputar el peu i li van col·locar una pròtesi que li permetria caminar millor.

La nedadora de Castellví de Rosanes entrena al CAR Sant Cugat des de fa dos anys tot i que continua formant part del C.N. Sant Feliu de Llobregat.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here