El pilot de Gavà, Pepe Oriola, va aconseguir la pole i va acabar segon i primer a les dues carreres del Campionat de la Xina de turismes al capdavant del seu Ford de l’equip Changan Ford FRD Andy Yan.

Pepe Oriola va debutar el passat cap de setmana a Ningbo, al Campionat de la Xina de Turismes on va esdevenir el gran protagonista. Va ser el més ràpid de les tandes d’entrenament lliures i a la cronometrada va aconseguir la pole. Sortint des d’aquesta posició va poder assegurar la victòria. Va ser el primer triomf de Ford al CTCC.

Oriola, per sorteig, va sortir 11è de la segona cursa, però va remuntar i va acabar aconseguint una brillant segona posició quedant com a millor pilot del cap de setmana amb el doble podi.

El baixllobregatí va assegurar que havia estat “increïble” i que estava “molt content”. Va admetre també que “no esperava anar tan ràpid des dels entrenaments lliures, classificant-me primer en les dues tandes; ni fer-me amb la pole, la qual cosa m’ha donat molta confiança per a afrontar les dues carreres i aconseguir la meva primera victòria de l’any. Però també he tingut el privilegi d’aconseguir el primer triomf per a Ford en el CTCC. No puc demanar més”. Alhora, va parlar també del seu futur: Ford m’ha proposat afrontar unes altres dues curses, però ara com ara és molt aviat per a aventurar-me a saber quin serà el meu futur al 2020. M’encanten els reptes i la meva màxima és competir i guanyar carreres. Confiem a aconseguir-ho en les pròximes cites d’aquest campionat”.

Oriola té previst participar a Hunan els propers 26 i 27 d’octubre i també a Shanghai el 23 i 24 de noviembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here