La cantautora de Cornellà de Llobregat, Carla Collado publica el seu primer disc, titulat El Caos de mi Ciudad.

Estarà disponible a diverses plataformes digitals a partir del 30 de setembre i es presentarà en un concert l’11 d’octubre.

Després de dos anys als escenaris, la cantautora Carla Collado nascuda a Sant Climent l’any 1997, llança el seu primer disc: El Caos de mi Ciudad. El projecte s’ha produït i gravat als estudis Beat Street Rècords de Barcelona i consta de 10 cançons, algunes d’elles inèdites i amb diferents col·laboracions.

El Caos de mi Ciudad estarà disponible a diverses plataformes digitals a partir del 30 de setembre i es presentarà al públic en un concert que ja té les entrades esgotades el proper l’11 d’octubre a la Sala NewFizz de Barcelona. Aquest disc és fruit de les experiències i la trajectòria vital de l’artista baixllobregatina. La cantant concep el disc com un viatge des del caos més íntim i personal fins al compromís i la reivindicació social.

Per a poder donar forma al projecte la cantant va publicar una campanya de micromecenatge el passat 7 de maig. Tan sols un mes i pocs dies després va aconseguir el seu objectiu, gràcies al suport de més de 100 persones.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here