La climentona ha estat nominada a un Grammy Llatí com a Millor Nou Artista. La de Sant Climent de Llobregat se suma, doncs, a Rosalía i Alejandro Sanz.

La cantant va compartir a les seves xarxes socials la sorpresa que va emportar-se al rebre la nominació: “De sobte m’escriuen diverses persones dient-me que estic nominada als Latin Grammy… He entrat a twitter i m’acaben de dir que es veritat. No m’ho creia i ara estic una mica en “shock” ha dit en un vídeo.

Aitana va quedar en segona posició a la primera edició del nou Operación Triunfo. Des de llavors, no ha parat d’obtenir èxits. Ha tret un disc, Spoiler, amb el que ha aconseguit ser una de les cantants amb més top 5 en menys de dos anys. També ha publicat un llibre i és imatge d’una marca de roba.

La jove baixllobregatina ha col·laborat amb artistes de renom internacional, com Morat o Lele Pons, i també amb companyes de concurs, com Lola índigo.

La gala dels Grammys es celebrarà el proper 14 de novembre al MGM Grand Garden Arena de Las Vegas. Aitana competirà amb Burning Caravan, Cami, Fer Casillas, Chipi Chacón, Elsa y Elmar, Juan Ingaramo, Greiicy, Paulo Londra i Nella.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here