El passat dimecres 18 de desembre un home de 49 anys , veí de Viladecans, va ser detingut acusat de deixar morir la seva parella quan estava patint una hipoglucèmia, a més d’haver-la gravat amb el mòbil mentre agonitzava i també mentre la vexava i la maltractava.

Arran d’aquest fet, el municipi va concentrar-se el passat 23 de setembre en una Plaça de la Vila plena de gom a gom per condemnar el feminicidi.

Ja son 44 les que dones han estat víctimes de la violència masclista des de principis del 2019 al conjunt de l’estat espanyol. Per aquest motiu, l’alcalde del municipi, Carles Ruiz, va llegir un manifest per denunciar la situació i reiterar “la voluntat de no fer cap pas enrere en la sensibilització i el desplegament de recursos d’atenció a les dones en situació de violència masclista”. Ruiz va afirmar “ A Viladecans diem no, diem prou a la violència masclista, no callis, no callem”.

El municipi té habilitat un telèfon (900 900 120) i té a disposició la masia Can Palmer per atendre a les dones que ho necessitin.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here