Sant Feliu participa diumenge 29 de setembre a la Baixcletada, una iniciativa que enguany compleix la seva 16a edició i que té com a un dels seus objectius promoure l’ús de la bicicleta.

En aquesta ja tradicional pedalada, oberta a tothom a partir dels 8 anys, els participants hauran de portar casc i es recomana portar bidó per a l’aigua.

La baixcletada compta amb quatre punts de sortida: a l’Hospitalet (parc de la Marquesa), Sant Vicenç dels Horts (plaça de la Vila), Sant Boi de Llobregat (plaça de Catalunya) i com a novetat Santa Coloma de Cervelló (pista del parc de Can Lluc).

A Sant Feliu hi haurà un punt de trobada, a partir de les 11.30 h, al carrer de Joana Raspall amb l’avinguda del Sol. A la meta, situada al parc de Torreblanca de Sant Feliu, hi haurà animació, avituallament, i una festa final amb sorteig de bicicletes i accessoris per a ciclistes entre tots els participants.

Sant Feliu s’ha sumat un any més a les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es va celebrar del 16 al 22 de setembre. La majoria d’activitats de la Setmana van tenir lloc el divendres 20 a la tarda, amb la celebració del Dia Internacional sense cotxes i la Fira de la Mobilitat, en la confluència dels carrers de Vidal i Ribas i Pi i Margall.

L’activitat més destacada de la setmana va ser la gimcana de la mobilitat, en què els infants que van participar van rebre obsequis per fomentar la mobilitat sostenible com motxilles o polseres reflectants. També va dur-se a terme un taller de creació d’alforges, que proposava fabricar amb materials reciclats cistells i bosses de transport per utilitzar amb la bicicleta o el patinet. Finalment, va repetir-se una de les activitats més concorregudes de la passada edició, les bicicletes estàtiques amb què els infants fan crispetes tot pedalant.

Enguany, s’hi va sumar un estand del servei e-Bicibox perquè tothom pogués conèixer la darrera proposta en matèria de bicicletes elèctriques compartides de l’AMB. La cloenda de la gimcana va consistir en una xocolatada popular per a tots els assistents.

Font: Aj. Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here