Dissabte 28 de setembre a les 21h, a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado actuaran Vintage Gramola.

Aquest concert serà l’inici de la temporada de tardor d’arts escèniques de Castelldefels. La nova temporada inclou des d’espectacles teatrals fins a concerts que estaran repartits en dos diferents espais de la ciutat: el Teatre Plaza i la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.

Vintage Gramola és un quartet format per Núria Almazán (veu), Cesc Miró (trompeta), Javier Vaquero (guitarra) i Pep Rius (contrabaix). Tots son músics, mestres de música i membres d’altres bandes de renom. Presentaran un concert que explora sons captivadors basats en un ampli repertori que recull tot tipus de temes moderns, des del principi del Jazz fins als repertoris més propers als anys vuitanta.

Les entrades costen 8 euros i es poden comprar a la web de Ticketea.com , a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament o una hora abans de l’inici de l’espectacle, a les taquilles de la Sala Margarida Xirgu.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here