La Festa Major del Prat 2019 ja és aquí i omplirà la nit de música i circ.

Aquest divendres 27 de setembre arriba la primera de les nits de festa major, unes nits plenes de gresca i xerinola amb propostes per a tothom.

En primer lloc arriben les Nits a l’estació. A les 22h hi actuarà Brisa Fenoy, una jove compositora, productora i intèrpret provinent d’Algesires. És coneguda per haver produït cançons com Lo Malo. La caracteritza un pop electrònic, lletres arriscades, una veu personal i els sons més actuals. A continuació actuaran Tremenda Jauría, un col·lectiu madrileny de caràcter DIY de música urbana. Arriben des de Carabanchel per presentar el seu últim treball, IV, que segueix experimentant amb la música electrònica i orgànica, barreja que genera una bateria de sons com reggaeton, cúmbi, dancehall i molts més. Finalment, tancaran la nit Bejo a la 1.30h i DJ Pimp fins les 4.00h. El primer arriba des de Tenerife, es mou entre rimes barroques, al·literacions retorçades i una estètica desarborada, que l’ha fet acumular milions de visites al seu canal de Youtube. Abarca estils que van des del Rap i el Trap fins al Dancehall o el reagge. El segon és l’acompanyant de Bejo, junts han recorregut festivals com el Sónar, el FIB etc. Ell serà l’encarregat de tancar la nit amb dubsteb, electrònica experimental i molt de ball.

Al Parc del Fondo d’en Peixo a les 23.00h arriba el Ball de parelles amb la Principal de la Bisbal. La història d’aquesta agrupació musical és llarga, i hi ha vist passar músics il·lustres i ha fet actuacions memorables. Actualment els integrants aporten continuïtat a la brillat trajectòria de la banda.

A la mateixa hora, el Teatre L’Artesà acollirà La Cirquera: Koselig, de la Cia.Capicua. El pas del temps ens canvia però hi ha coses que mai ho fan, com aquella sensació de caliu que sorgeix al compartir petits plaers amb gent propera. Això és Koselig.Cinc personatges insòlits conviuen en un carruatge multifuncional, en què de la rutina se’n fa un joc, el caos pot esdevenir una quotidianitat extraordinària, els records es gronxen al trapezi, les il·lusions s’enfilen al mástil i les experiències s’enreden a la corda doble.Escenes plenes de circ, teatre, humor i màgia en què es tracta de conviure i sobreviure, però sobretot es tracta de riure i viure.Els tres espectacles de la Cirquera estan conduïts per l’actor, director i autor teatral Enric Ases, que treballa amb companyies tan diverses com La Fura dels Baus, Tricicle o Teatre de Guerrilla.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here