Aquest divendres 27 de setembre s’ha celebrat a Lloret de Mar la gala anual Flors d’Honor 2019 de Viles Florides, en què Sant Feliu, capital del Baix Llobregat; ha estat distingida amb la quarta flor d’honor com a Vila Florida

En l’acte de lliurament, presidit per la consellera d’Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, Sant Feliu ha estat l’únic municipi reconegut per primera vegada amb quatre flors d’honor, i l’únic de la comarca del Baix Llobregat en rebre aquesta distinció.

Aquests són els guardons amb què el moviment Viles Florides reconeix la feina dels municipis en l’àmbit del verd urbà i de la transformació de l’espai públic amb l’enjardinament dels espais verds.

Amb aquest resultat Sant Feliu supera la distinció aconseguida en les dues edicions anteriors, en què la ciutat va ser distingida amb tres flors d’honor.

Aquest 2019, Viles Florides ha valorat un total de 134 municipis, dels quals dotze són reconeguts amb quatre Flors d’Honor, 50 amb tres, 52 amb dues d’aquestes distincions i 6 amb un guardó.

La Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), com a organitzadors de la iniciativa Viles Florides, ha valorat molt positivament el progressiu augment de participació, que ha passat dels 66 de l’edició de 2015 als 134 actuals.

Per part de l’Ajuntament de Sant Feliu han assistit a la gala l’alcaldessa de la ciutat, Lídia Muñoz; el president de l’Associació Amics de les Roses, Jaume Garcia; i el tècnic municipal de Jardineria de l’Ajuntament, Lluís Nieto.

Font: Ajuntament de Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here