Aquest dissabte 5 d’octubre arriba la FiraDespí al barri de les Planes, de Sant Joan Despí. L’edició d’enguany arriba al número 20. Tindrà lloc entre les 10 i les 21 del vespre.

La commemoració de les 20 edicions de FiraDespí es farà notar. D’entrada, la imatge gràfica i la retolació dels espais destinats a la fira, entre els carrers Josep Maria Trias de Bes, Mare de Déu de la Mercè i John F. Kennedy, recordarà aquesta significativa efemèride. A més, s’ampliaran les activitats que habitualment es fan de manera paral·lela a l’exposició d’estands, amb més propostes destinades al públic familiar, i s’incorpora un espai de tast de vins i caves

La fira, enguany, aplegarà uns seixanta expositors comercials, des de sectors com la moda, els complements, els electrodomèstics, l’òptica, i molts altres. També hi haurà expositors d’artesania i alimentació i una mostra de vins i de cervesa artesana. L’oferta de tapes, estarà a la parada del Mercat de les Planes i a diferents bars i restaurants del barri es celebrarà la Firatapa, amb tapa i beguda a 2.50€.

Per als més petits, La programació de FiraDespí també inclou una demostració de l’ús dels desfibril·ladors externs automàtics i la presència de la unitat mòbil del Banc de Sang al davant del Mercat de les Planes per recollir donacions de sang.

La inauguració de FiraDespí tindrà lloc a les 10 hores al carrer de Josep Maria Trias de Bes amb Mare de Déu de la Mercè i anirà acompanyada de la tradicional cercavila de la Colla de Geganters.

El certamen acabarà amb la desfilada de moda del comerç local, que presentarà les seves propostes per a la nova temporada. En acabar es farà el sorteig de tres xecs de compra de 400 euros, 200 i 100.

Durant la fira hi haurà un trenet que enllaçarà el barri de les Planes i el barri Centre per l’avinguda Barcelona.

Font: Aj. Sant Joan Despí

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here