Es preveu fer al municipi una sessió oberta a la ciutadania per recollir propostes per al pla d’acció

Castellví de Rosanes forma part dels municipis del Baix Llobregat que participen en l’elaboració del primer pla comarcal per a la Diversitat sexual i de gènere. La iniciativa la impulsa el Servei d’atenció integral del Baix Llobregat i es va presentar a primers de mes a la seu del Consell Comarcal.

L’objectiu del pla, un cop aprovat, és facilitar el desplegament de polítiques per a la diversitat afectiva, sexual i de gènere als diferents municipis del Baix Llobregat.
La regidora de Diversitat sexual i de gènere de Castellví de Rosanes, Vicky Castellanos, que també és consellera comarcal d’aquesta àrea, explica que “el pla serà un primer pas per implementar polítiques de diversitat sexual i de gènere al nostre municipi”, i assenyala que hi ha prevista a Castellví una sessió oberta a la ciutadania durant les primeres fases d’elaboració del document per poder recollir propostes per al pla d’acció. La data d’aquesta sessió es donarà a conèixer pròximament.

Alhora, la treballadora social de Castellví de Rosanes també participa en les reunions tècniques per elaborar l’esmentat pla.
La previsió és que el primer pla comarcal de Diversitat sexual i de gènere pugui estar llest la primera meitat del 2020. El Consell Comarcal del Baix Llobregat compta amb suport de la Diputació de Barcelona per elaborar el document.

Font: Aj. Castellví

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here