Els consellers d’Educació, i de Treball, Afers Socials i Famílies han visitat avui les noves instal·lacions del centre i han inaugurat el curs 2019-2020.

L’Escola de Formació Professional Antoni Algueró és una concessió pública de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, que va cedir el terreny al Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya per a la construcció del centre.

Té per objectiu formar professionals de l’àmbit de les indústries gràfiques, en totes i cadascuna de les seves especialitats.

Nascuda al 1987, la formació que ofereix inclou des de la formació reglada en cicles formatius fins a la formació ocupacional subvencionada per a persones a l’atur i professionals subjectes a bonificació estatal.

Cada centre imparteix més de 200 cursos d’àmbits molt diversos de la producció gràfica com la creació multimèdia, el disseny gràfic, impressió digital, flexografia o packaging entre d’altres, fet que representa més de 25.000 hores lectives i prop de 3.000 alumnes. La major part d’aquests cursos estan subvencionats íntegrament.

L’acte inaugural ha comptat amb la presència del conseller d’Educació, Josep Bargalló, i el de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, així com l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, el regidor d’Educació, Just Fosalva, i la regidora d’Ocupació, Gina Pol. També hi han assistit representats del gremi i d’empreses del sector. Les persones assistents han fet una visita a les aules de preimpressió, impressió, manipulats i processos d’acabats de l’escola i han signat el Llibre d’Honor.
En paraules del conseller El Homrani, L’Escola Antoni Algueró és un exemple de col·laboració amb el teixit productiu, les empreses i les administracions amb una visió integral de la Formació Professional” clau per a assolir unes “bases més sòlides de la nostra economia”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here