“1016. El círculo rojo” és la reedició del primer disc del cantant del Baix Llobregat que compta amb quatre temes nous i un curtmetratge.

El pratenc Alfred Garcia va saltar a la fama quedant en quarta posició al concurs Operación Tirunfo en la seva primera nova edició. El cantant va demostrar durant tot el concurs la seva gran capacitat per a escriure cançons amb un estil únic i personal.

El primer disc, “1016”, número de càsting del cantant del Baix Llobregat, ha tingut un gran èxit i l’ha portat a cantar per tot el territori espanyol i també per Sud Amèrica. Ara, el jove Alfred Garcia ha tret la reedició d’aquest disc juntament amb quatre noves cançons i un curtmetratge.

Una de les cançons és amb un dels rapers més consagrats del país, Rayden, i l’altra és amb el grup català Txarango i parla de les falles de València. Els títols de les noves cançons son: “Amar volar al invierno, Comunicado oficial feat Rayden, Crema la nit feat Txarango i 360. El disc també inclou fotos de la gira i reproduccions dels manuscrits originals de les cançons.

Garcia està promocionant la seva reedició amb el single Londres, un dels més coneguts per als seus fans i composat dins l’acadèmia. El single ve acompanyat del videoclip gravat a la capital anglesa.

Alfred ha anunciat que aquesta reedició va acompanyada d’una sèrie de firmes de discos per tot el país. La firma a Barcelona serà el proper 5 de novembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here