La cap de llista d’En Comú Podem per al Senat, Rosa Lluch, va visitar el barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, des d’on va presentar els eixos principals de la campanya “Si vols solucions, vota solucions”

Rosa Lluch, candidata al Senat d’En Comú Podem, va presentar a Cornellà els eixos principals de la campanya que tot just va començar el passat dia 31 d’octubre.

Acompanyada pel regidor cornellanenc d’En Comú, Claudio Carmona i per la regidora de Podem també de Cornellà, Mª Carmen López; Lluch va parlar dels tres eixos principals de la campanya dels comuns: llibertat i diàleg per cercar solucions al conflicte entre Catalunya i Espanya, majoria progressista al Congrés i al Senat per evitar un govern de dretes, i impulsar un nou gran pacte ecologista, per fomentar una nova economia verda basada en la justícia social i de gènere.

També va reivindicar la importància de la comarca del Baix Llobregat per a entendre la Catalunya actual, i la necessitat de sortir de la situació de bloqueig institucional per atendre totes les necessitats del territori en quant a educació pública, accés a la sanitat i inversió en infraestructures. 

Lluch també es va referir a la importància d’obtenir al Congrés una majoria progressista clarament compromesa amb la garantia del dret a l’habitatge, regulant amb fermesa el mercat de lloguer i fomentant un parc d’habitatge assequible per a tots els segments de la població.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here