El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que “s’ha polaritzat tot molt, fan un discurs de veure que la diu més grossa i nosaltres som radicalment moderats, radicalment socialistes i radicalment catalanistes

No hem de perdre la bona educació ni les bones maneres, perquè els nostres pares i avis no ens ho perdonarien mai, però tampoc ens perdonarien que calléssim, i hi ha gent que diu que parla en nom del país però li està fent mal”. “Què es estimar Catalunya? Es garantir el progrés de la seva gent i la convivència. Els hi hem de dir: ja no ens empassem les vostres mentides”, ha afegit.

Miquel Iceta ha participat en un acte polític amb el món local a Sant Joan Despí, juntament amb el ministre de Foment en funcions i secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos. A l’acte també hi ha intervingut Núria Marín, alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona.

El secretari d’organització del PSOE ha ironitzat sobre els canvis d’actitud de Pablo Casado, de qui ha dit que en els moments d’eufòria “es posa hiperactiu i brau, però després entra en una altra fase en què queda inactiu”. “No acabo d’entendre això que fa Casado de ‘jo no sóc aquell al que vostès van veure, jo sóc més moderat’, ha continuat, i després ha conclòs que Espanya necessita “algú amb una personalitat més ferma i estable”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here