Vox creu que el recurs de JxCat i ERC a la Junta Electoral Provincial de Barcelona perquè s’ajorni la visita del Rei és una “infàmia”. “Com sempre, demostren que el seu enemic és la nació espanyola”, ha assegurat el número u per Barcelona, Ignacio Garriga, en declaracions als mitjans des de Cornellà

Garriga ha indicat que s’ha arribat “fins aquí” per culpa del PP i el PSOE, que segons ell han donat “totes les eines” als partits independentistes perquè “insultin la nació” durant 40 anys de democràcia. “No permetrem que facin un pas més”, ha advertit.

A més, ha desconfiat també del veto de Pedro Sánchez a un pacte amb els populars i viceversa. “Estan en campanya electoral, estem convençuts que el PSOE, Cs i el PP arribaran a una coalició”, ha expressat.

De fet, Garriga ha insistit que “si algun partit ha dit que mai pactaria amb el PSOE aquest és Vox”. “Casado ha dit que estaria disposat, Albert Rivera ha dit que estaria disposat…”, ha afegit, destacant que això demostra “impotència i nerviosisme”.

El candidat al Congrés el 10-N ha fet aquestes declaracions després de visitar el Mercat de Sant Ildefons, a Cornellà de Llobregat, on s’ha fotografiat amb simpatitzants i compradors i ha conversat amb venedors.

“Un dels primers passeigs l’he volgut fer aquí perquè estem apel·lant a tots els patriotes que en algun moment van votar el partit socialista o Cs, o qui votessin, i que han vist com els tenen abandonats”, ha explicat Garriga sobre l’acte de campanya.

En aquest sentit, ha remarcat que el socialisme ha “traït” la classe obrera i la classe mitjana i ha posicionat el partit d’ultradreta com la millor alternativa. “Hem traslladat un missatge d’esperança i fermesa contra els enemics de la nació”, ha assenyalat.

Font: ACN   Imatge: @voxcornella

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here