Rosalía va endur-se un dels quatre guardons als que aspirava, però va emportar-se al públic de Sevilla amb una actuació espectacular de la cançó “Di mi nombre”.

La cantant de Sant Esteve Sesrovires va regalar el passat diumenge a Sevilla una altra de les seves actuacions memorables. Va sortir a l’escenari acompanyada de cinquanta ballarines i coristes per interpretar la cançó “Di mi nombre” amb la introducció de “Pienso en tu mirá”, incloses les dues al seu darrer treball, El mal querer. Amb la baixllobregatina sobre l’escenari, el Fibes de Sevilla va convertir-se en un modernitzat tablao flamenc.

La barreja de flamenc i ritmes urbans de Rosalía que ha conquerit el món sencer, van combinar un altre cop a la perfecció convertint-la en la gran protagonista de la nit.

Rosalía estava nominada a quatre premis però finalment, només va endur-se el de millor col·laboració pel seu tema “Con altura”, juntament amb el raper J Balvin. Aquest, no va poder ser present a la gala però la baixllobregatina va tenir unes paraules per a ell en el seu discurs: “Aquest premi és per als meus germans El Guincho i J Balvin, estic molt agraïda i em sento molt afortunada de poder fer música amb la gent a la que considero la meva família”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here