La imatge del certamen s’encarrega a artistes de Sant Boi per donar visibilitat al talent local

L’artista santboià Oriol Vidal és l’autor del cartell de la Fira de la Puríssima 2019. Una il·lustració seva és la carta de presentació de la 73a edició del certamen, que se celebrarà del 6 al 8 de desembre a Sant Boi de Llobregat.

‘Amb aquest cartell he volgut reflectir la idea d’estar a dins de l’ambient de la Fira de la Puríssima’, explica l’autor. ‘De totes les possibilitats que em passaven pel cap’, afegeix, ‘finalment m’he decantat per la que crec que millor representa aquests dies de festa: la rambla de Rafael Casanova amb multitud de gent mirant les parades amb figures de pessebre, arbres, tions… i, sobretot, les llums prenadalenques que ho tenyeixen tot de colors’.

Oriol Vidal és un il·lustrador veí de Sant Boi. Treballa en els àmbits editorial i àudiovisual per a empreses internacionals com HarperCollins, Scholastic, MacMillan, Disney o Hasbro. La seva producció abasta llibres il·lustrats, portades de novel·les, il·lustració publicitaria i ‘storyboards’ per la producció de series d’animació.

Donar visibilitat al talent local

L’encàrrec a Oriol Vidal del disseny del cartell de la 73a Fira de la Puríssima reflecteix l’aposta del govern municipal per potenciar i donar visibilitat al talent de la comunitat de creadors i creadores de la ciutat. L’any passat va signar el cartell la també santboiana Raquel Gu.

Font: Ajuntament de Sant Boi 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here