Madrid va acollir divendres la gala dels premis Los40 Music Awards amb un protagonisme destacat pels artistes de la comarca: Rosalía, Alfred García, Nil Moliner, Aitana, Estopa, i el presentador Tony Aguilar.  És a dir Sant Esteve Sesrovires, El Prat, Sant Feliu, Sant Climent i Cornellà. 

La gran triomfadora de la nit va ser Rosalía, la sesrovirenca va ser la màxima guanyadora de la gala aconseguint dos guardons. A més, va tornar a fer gaudir al seu públic amb una altra actuació espectacular. L’altra baixllobregatina en aconseguir un dels premis va ser Aitana. La jove de Sant Climent sortida d’Operación Triunfo és una de les artistes revelació de l’any 2019 i no para d’aconseguir èxits. Els germans de Cornellà, Estopa, van rebre un reconeixement a la seva carrera i a la seva trajectòria als Golden Music Awards.

El WiZink Center de Madrid va comptar amb la presència de moltes altres estrelles, nacionals i internacionals. Rosalía va ser premiada com a Artista de l’any, i la cançó Con Altura amb el raper J Balvin, va rebre el premi a Canço LOS40 Global Show. Aitana va rebre el premi d’Artista Del 40 al 1, i Estopa juntament amb Sam Smith, Amaral i Laura Pausini van rebre Los40 Golden Music Award.

Tony Aguilar, que comparteix municipi amb Estopa va presentar dos dels premis i va publicar a les xarxes socials una fotografia cent per cent baixllobregatina.

https://twitter.com/TonyAguilarOfi/status/1193483654091161601

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here