El darrer cap de setmana de novembre arriba el Mercat Medieval a Viladecans. Durant tres dies , el Barri Antic i el carrer del Doctor Reig s’omplen d’activitats diverses entre les quals hi ha exhibicions de falconeria, desfilades, espectacles i parades d’artesania, d’alimentació, de joguines i d’objectes de regal. La recreació d’un campament medieval també permet als visitants conèixer com era la vida quotidiana en aquella època.

El mercat és també una bona oportunitat per a passejar, gaudir amb la família i, fins i tot, avançar algunes compres nadalenques.

COM ÉS EL MERCAT MEDIEVAL?

La fira compta amb més de 10 activitats medievals diàries que es redistribueixen en localitzacions en funció del públic a qui estan dirigides. Els infants trobaran al carrer del Sol i al carrer Sant Joan activitats especialment adreçades a ells, com contacontes, titelles i atraccions sostenibles; mentre que els Jardins de Magdalena Modolell es convertiran en l’escenari principal per als espectacles de tarda i de nit, així com del campament Drakònia d’especialistes en lluites medievals i del Gran Sopar Medieval.

GRAN SOPAR MEDIEVAL

Els Jardins de Magdalena Modolell acullen un sopar medieval preparat a la manera antiga. El menú, compost per magnífiques menges medievals, anirà acompanyada dels relats i espectacles. Al sopar hi poden participar adults i infants i requereix la compra d’un tiquet.

VISITES TEATRALITZADES

També amb aquesta cita s’organitzen visites teatralitzades a la ciutat que permeten descobrir espais medievals i persones que van viure en aquella època a la ciutat. L’activitat necessita reserva prèvia.

Font: Viladecans.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here