El Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha aprovat inicialment l’estudi informatiu per ampliar el tramvia entre Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern

L’actuació està prevista en el Pla Director d’Infraestructures 2011-2020 i sumarà 1,2 nous quilòmetres al traçat actual i dues noves estacions.

D’aquesta manera s’unirà la rotonda de la plaça de Santa Magdalena d’Esplugues amb la parada de la rambla de Sant Just a través de l’eix de la carretera Reial i Laureà Miró, una millora que suposarà la reordenació del servei al Baix Llobregat.

El cost de l’actuació és de 35 milions d’euros. Abans d’aprovar-se de manera definitiva, l’estudi se sotmetrà a informació pública durant dos mesos i es farà la seva tramitació ambiental.

Un estudi de mobilitat i d’impacte ambiental

Els documents que componen l’estudi informatiu, que inclouen un estudi de mobilitat i un estudi d’impacte ambiental, han sigut elaborats durant els últims mesos i s’emmarquen en les tasques previstes en el protocol de col·laboració firmat el 2017 entre la Generalitat, els ajuntaments d’Esplugues, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, i l’ATM.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here