Rosalía va tuitejar “Fuck Vox” el dilluns, esent la primera vegada que la cantant baixllobregatina es posicionava sobre política

Rosalía va convertir-se així en trending tòpic a Twitter, amb molts missatges a favor, però també amb molts d’altres que van respondre al missatge amb ganes de venjança, inventant el hashtag #FuckRosalía.

Davant d’aquest missatge, que a les poques hores acumulava milers de RT i Likes, VOX va respondre a la cantant de Sant Esteve Sesrovires amb un missatge contundent: “Només els milionaris, amb avions privats com tu, es poden permetre el luxe de no tenir pàtria”.

El líder de VOX, Santiago Abascal, ja havia utilitzat aquesta frase anteriorment al debat electoral a cinc que es va celebrar abans del 10N; parafrasejant una cita del fundador de la Falange Española de las JONS Ramiro Ledesma: “Solo los ricos pueden permitirse el lujo de no tener patria”.

El tuit del dirigent ultra-dretà anava acompanyat del tuit de la cantant i d’una fotografia de l’artista dins un avió amb la frase “Hola Las Vegas”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here