Sant Feliu de Llobregat i Esplugues seran dos dels 15 municipis que formaran part de la Mobile Week Catalunya 2020, després de la convocatòria feta per Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat per sumar-se a la segona edició d’aquesta iniciativa.

Sant Feliu va presentar un avantprojecte detallant un seguit d’activitats que es portaran a terme al voltant de la celebració del Mobile World Congress 2020, i que els organitzadors van valorar positivament.

L’objectiu de la Mobile Week Catalunya és estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital.

‘Soc Smart’

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat ha atorgat el distintiu ‘Soc Smart’ a la ciutat de Sant Feliu. Aquest reconeixement acredita que un municipi té determinades característiques per ser un municipi innovador i referent en l’àmbit de les ciutats intel·ligents (‘smart cities’). Un cop atorgat el distintiu, el període de validesa del distintiu és de tres anys i es prorrogarà automàticament per tres anys més si al moment del seu venciment no han variat els criteris d’atorgament.

#LaMetro. Cicle “Treballar a la ciutat del segle XXI: Quan treballarem?”

Conferència i taller a l’Avenç- Centre Cultural, que tindrà lloc el dia 15 amb Esther Sánchez Torres, presidenta del Consell Assessor per la Reforma Horària i Jordi Ojeda, soci fundador i CEO Rational Time. Estarà moderada per Carla Montané, sociòloga.

Dins del cicle de tertúlies “Treballar a la ciutat del segle XXI” correspon el torn a debatre sobre “quan treballarem?”. Les tecnologies digitals introdueixen nous models de negoci i noves formes de treballar en les que la delimitació de la jornada laboral en unes hores determinades sembla perdre sentit. La flexibilitat o, l’altra cara de la moneda, la disponibilitat són màximes i això ens fa cada cop més difícil diferenciar el temps de treball de la resta. Analitzarem, per tant, quines perspectives enfrontem en matèria d’organització del temps de vida en el futur immediat.

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here