La cantant baixllobregatina va tornar a triomfar ahir a Las Vegas obtenint diversos Grammy Llatins: l’àlbum de l’any, el millor àlbum vocal pop contemporani, i la millor cançó urbana.

El mal querer ha obtingut el premi disc de l’any de la música llatina, i també és el millor disc pop. A més, la cançó en col·laboració amb J Balvin, Con altura, és la millor cançó de l’any de música urbana fent de Rosalía la protagonista i triomfadora de la nit.

A la pre-gala Rosalia ja s’havia fet amb els reconeixements menors de millor disseny de presència i millor enginyeria de gravació.

A dalt l’escenari la cantant de Sant Esteve Sesrovires va expressar la seva emoció: “Estic en shock, això és l’últim que m’esperava, us ho juro per Déu”. En aquell moment va voler donar les gràcies a Pablo Díaz-Reixa, El Guincho, que va ser el productor del seu disc.

Rosalía no va poder ocultar la seva felicitat al obtenir el premi més important de la nit i  va afegir “treballo molt dur i intento estar a l’alçada del vostre suport” va dir; escapant-se-li una paraula en català. La cantant baixllobregatina va finalitzar dient “gràcies de tot cor a tots, i als que mireu i guardeu des d’allà dalt”.

En una altra actuació espectacular va cantar un remix de A Palé, la seva darrera cançó i de Con Altura.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here