Els municipis del Baix Llobregat han celebrat diversos actes des del matí fins al vespre per a commemorar el Dia Internacional contra la violència de gènere.

Sant Just

S’ha celebrat una concentració a les 12 del migdia. I està prevista un acte institucional a les 19h amb actuació musical, lectura del manifest i textos amb l’alumnat de l’INS Sant Just. També es farà una classe de tècniques de defensa personal amb el Club de Taekwondo Sant Just i hi haurà la intervenció de Mer Maló, víctima de violència de gènere que explicarà la seva experiència personal.

Olesa de Montserrat

A partir de les 18.30h a la plaça de Fèlix Figueres i Aragay, l’Associació Dones i Progrés oferirà una activitat artística i participativa de denúncia contra la violència masclista, que donarà pas a la lectura del manifest institucional i una actuació musical a càrrec de Lídia Uve. També es celebrarà a la Biblioteca Santa Oliva una exposició de llibres al voltant de la violència contra les dones que es perllongarà fins el dia 29 de novembre.

Castelldefels

Ha tingut lloc a les 12 hores una concentració davant de l’Ajuntament. Així, s’ha procedit a la lectura del Manifest a càrrec de M. Antònia Noguera, infermera del CASAP – CAP Can Bou i Joana Gil, treballadora social del CAP El Castell. Posteriorment s’ha realitzat l’activitat simbòlica Obrim Paraigües per reivindicar un Castelldefels lliure de violència masclista.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here