L’acte inaugural al passeig de l’Església comptarà amb la presència del vicepresident de Cooperació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ernest Maragall

Treballar des del món local per tal de provocar un canvi global davant dels principals reptes que afronta el planeta: Aquest és el principal objectiu darrera del programa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ‘Tenim drets, teixim llibertats’ que enguany inicia la seva quarta edició. En concret, en aquesta ocasió, la proposta al voltant dels Drets Humans se centrarà en els drets ambientals i tindrà el seu punt d’inici a Begues el dissabte 30 de novembre a partir de les 12 h.

El passeig de l’Església acollirà d’aquesta manera una jornada amb la presència del vicepresident de Cooperació de l’AMB, Ernest Maragall, acompanyat entre altres representants municipals per l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i la regidora de Solidaritat i Cooperació del consistori, Maria Llauradó. Allà se celebrarà una taula rodona en la qual s’explicarà el programa i es valorarà el passat cicle de ‘Tenim drets, teixim llibertats’ que es va dedicar a les persones refugiades. A més, les responsables beguetanes juntament a participants de les edicions passades debatran sobre els principals reptes relacionats amb el plàstic en l’àmbit metropolità.

El tancament de la jornada correrà a càrrec d’Ernest Maragall al qual seguirà la cançó d’aquesta edició del programa i una performance artística.

A més de Begues, al programa en prenen part Corbera, Montcada i Reixach, la Palma de Cervelló, Sant Adrià de Besòs, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló y Torrelles de Llobregat. Es calcula que cadascuna de les passades edicions de ‘Tenim drets, teixim llibertats’ han comptat amb la participació d’un miler de persones i han permès el desenvolupament de 168 accions.

Font: Aj. Begues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here