El gavanenc, però, no va tenir sort a la segona carrera, ja que va haver d’abandonar quan era líder per un problema a la direcció assistida

Pepe Oriola tanca la seva participació al Campionat Xinès de Turismes amb sort desigual. El pilot de Gavà va aconseguir una espectacular victòria en la primera de les carreres als comandaments d’un Ford Focus de l’equip Gual.

Oriola va realitzar una gran remuntada, ja que sortia tretzè a la graella, per superar excampió de l’món Rob Huff, que pilotava un Volkswagen Golf GTI, per imposar-se amb 1,6 segons d’avantatge sobre el britànic.

Tant Oriola com Huff sortien des del fons de la graella -13º i 14º- però es van obrir pas de forma ràpida i contundent.

Segona Cursa

Pepe Oriola no va poder arrodonir la seva actuació a Xangai amb una segona victòria al veure’s obligat a abandonar a dues voltes del final, per el trencament de la direcció assistida.

El gavanenc ha tancat així la seva participació en el Campionat Xinès de Turismes -no confondre amb el TCR Xina-, amb sis carreres, dues victòries i tres podis. Oriola no podrà disputar l’última cita del campionat, ja que les normes només permeten als pilots estrangers prendre part en tres d’elles.

“En qualsevol cas estic molt content, perquè ha estat un cap de setmana molt favorable per a mi i per a l’equip. Hem tornat a ser competitius i deixo aquest campionat amb molt bones sensacions, confiant a repetir el proper any. El més important és que he gaudit al màxim sobre la pista, he fet història amb Ford al CTCC i em trobo en el meu millor moment esportiu, així que espero tenir continuïtat el 2020 “, va dir Pepe Oriola, qui està negociant alternatives interessants per a la temporada que ve, sempre en el camp dels turismes.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here