Els nois asseguren que un grup de quinze persones els va agredir el dissabte a la nit quan tornaven a casa

L’Observatori Contra l’Homofòbia ha denunciat una agressió “homòfoba i feixista” a dos joves de Sant Boi de Llobregat per part d’un grup de quinze persones.

Jovent Republicà , organització de la qual una de les víctimes és membre, ha explicat a xarxes socials que els dos nois estaven tornant a casa el dissabte a la nit quan un grup que denuncien que és d’extrema dreta els va agredir i després va fugir.

Segons l’organització, un dels joves va necessitar atenció mèdica urgent a un hospital. Jovent Republicà assegura que els dos agredits han presentat denúncia als Mossos.

“Hem pogut comprovar com l’extrema dreta feixista i homòfoba encara es passeja amb total impunitat pels carrers de Sant Boi atacant i agredint joves que passegen tranquil·lament”, lamenten.

Per la seva banda, l’Observatori ha condemnat la “greu agressió” i ha volgut mostrar el seu suport a les víctimes.

L’Ajuntament de Sant Boi ha mostrat la seva condemna a l’agressió homòfoba, amb un comunicat

<L’Ajuntament de Sant Boi vol expressar la més enèrgica condemna per l’agressió homòfoba patida el passat dissabte per dos joves de la ciutat.

Així mateix, oferim tot el nostre suport a les víctimes d’aquest intolerable atac, que van haver de rebre assistència hospitalària a conseqüència de l’agressió.

Sant Boi és una ciutat compromesa amb la diversitat i amb els drets de les persones LGTBI+, que reivindica l’espai públic com un espai de llibertat per a totes les persones sense cap mena d’excepció.

Avui més que mai alcem la veu per reivindicar una ciutat lliure de discriminacions per raó de gènere o orientació sexual. Avui més que mai rebutgem tot tipus de violència.

Sant Boi de Llobregat, 2 de desembre de 2019>

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here