Comença la temporada nadalenca amb l’encesa de llums a la plaça Catalunya, una activitat durant la qual els més petits van poder escriure els seus desitjos i van gaudir d’una xocolatada acompanyats dels seus pares i mares. En l’acte hi va participar el grup Coral Quòdlibet.

L’enllumenat nadalenc ja forma part del decorat de Molins de Rei. Ahir, dilluns 2 de desembre, es va celebrar l’encesa de llums de Nadal, un acte que va tenir lloc a la plaça Catalunya i va tenir com a novetat un taller infantil en el qual els més petits, acompanyats per monitors, pares i mares, van poder decorar l’arbre de Nadal de la plaça de la Vila amb els seus particulars desitjos.

L’acte va continuar amb una altra de les novetats: una xocolatada amb coca per als més menuts i cava i neules per als assistents més grans. La cirereta al pastís la va posar el grup Coral Quòdlibet amb una cantada de nadales.

El primer acte de la temporada nadalenca va finalitzar amb un escenari idoni: música nadalenca als carrers com a gran acompanyant per fer una passejada per l’ametlla comercial.

Font: Aj.Molins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here