L’obra ha tingut un pressupost de mig milió d’euros i ha comptat amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Sant Andreu de la Barca ha eliminat una antiga barrera arquitectònica i ha millorat la comunicació del nord i del sud de la ciutat amb la posada en funcionament d’una passarel·la que connecta el centre amb el Parc Central.

La construcció de la passarel·la ha tingut un pressupost de gairebé mig milió d’euros i ha comptat amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Amb la posada en marxa d’aquesta infraestructura la ciutat guanya permeabilitat i es facilita la relació entre dues zones de la ciutat: el carrer Anoia i el parc Central.

Les obres per a l’execució de la passarel·la, que s’han executat seguint un projecte de l’AMB, van començar la passada primavera.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat que “la posada en marxa de la passarel·la salva una barrera arquitectònica històrica i facilita la comunicació entre la zona del riu i la de la muntanya”.

En el marc de les obres per a la construcció de la passarel·la s’han fet els treballs necessaris per a la cobertura del Canal Sedó a la zona del Parc Central, donant resposta d’aquesta manera a una altra necessitat de la població.

Font: Aj. Sant Andreu

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here