Arriba a Sant Boi una nova edició de la Fira de la Puríssima, un referent de la vida social del municipi que enguany arriba més sostenible que mai.

La nova edició de la Fira està centrada en el compromís amb el planeta, la salut de les persones, la mobilitat sostenible i la lluita contra el canvi climàtic. També està enfocada per a gaudir-la amb família, hi haurà tallers, tasts i degustacions, entre moltes altres propostes. Enguany, s’estrena el Bioclàssic, un mercat i fira del vehicle clàssic, que es trasllada des de Barcelona a Sant Boi per unir-se a la tradicional trobada de cotxes clàssics i antics, i a la nova exposició de motocicletes.

Dijous 5 al vespre tindrà el tret de sortida la Fira amb la Recepció oficial als expositors a les 21h i a continuació hi haurà el concert “Això no és amor” amb Lildami i La Tiguerita. Divendres 6 de desembre les activitats començaran ben d’hora amb un esmorzar de pagès de 9 a 11h a la Masia Can Julià. Després agafarà el relleu l’esport amb el 10è Torneig de Futbol Benjamins, el Torneig de Futbol solidari Aleví, el Torneig de Rugbi Melé categoria Sub 18 i el IX Torneig de Futbol aleví CF Ciutat Cooperativa.

També hi haurà activitats infantils, com “Puja al Bus” on els més menuts podran pujar dins un autobús híbrid i a l’espai familiar, al costat de l’amfiteatre parc de la Muntanyeta hi haurà tallers infantils al llarg de tot el matí . I la dansa tindrà el seu espai en la exhibició de dansa del ventre a càrrec de Samarkand i la 8a ballada de Country.  D’11.30h a 12.30h hi haurà un tast de cervesa de carxofa a la brasa, una sessió de Deep House i Funky, una mostra d’il·lustració en directe i el concert de Sara Uribe i Blether al Vi Cult, la Terrassa del Museu de Can Barraquer. A la tarda hi haurà diferents exhibicions i tallers, com de Marbrat i de Ball i a les 18h hi haurà el Cercavila dels Gegants de Sant Boi i Drac Pepitu del Grup de Foc de Sant Boi des de la Plaça Catalunya,  també tindrà lloc una Mostra de Cultura popular i un Espectacle amb Diables infantils de Casablanca a les 17.30h.

Dissabte tornarà a començar ben d’hora amb el Trofeu de petanca la Campana i amb la continuació dels diferents tornejos, d’11 a 13h hi haurà un espai per a jugar als escacs gegants, una activitat infantil amb La Puput Punxetes i a les 12h una actuació de la Big Band a l’escenari de la plaça de l’Agricultura. Seguiran els tallers, n’hi haurà un de filigrana i a les 12h començarà el concert vermut amb Dra. Ziva i The Brothers Dupree.

El diumenge a les 10h arribarà el tió de nadal a Sant Ramón, a l’aparcament de Can Paulet i tindrà lloc la XIII Festa de l’Animal de Companyia i la Gimcana canina. També hi seguiran els tallers infantils, el circuit d’educació viària, el circuit de monocicletes i karts elèctrics i diferents actuacions musicals. A les 12h hi haurà una ballada de sardanes ab la Cobla Lluïsos de Taradell i el Concert Vermut amb Otra Gente Extraña i Sentido. La Fira finalitzara amb una ballada de Gegants de Casablanca i el Sorteig i lliurament de premis del concurs “Producte de proximitat i canvi climàtic”.

Podeu consultar el programa complet fent clic aquí.

 

Font: Aj. Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here