Aquest passat dimecres va celebrar-se l’entrega dels premis ARC 2019, els guardons de la indústria musical del directe.

Els baixllobregatins Joan Dausà i Rosalía han estat guardonats amb els premis ARC 2019 juntament amb altres artistes i festivitats. Joan Dausà ha rebut el premi per a la seva gira per Catalunya, en l’apartat de teatres i auditoris. Rosalía s’ha imposat amb el premi a Millor Gira Internacional.

La 17a edició dels premis ha estat conduïda per la periodista Anna Pérez Pagès, en un acte a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. Els nominats eren 58 i els guanyadors i guanyadores son elegits per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya.

https://twitter.com/joandausa/status/1202313114798174208?s=20

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here