El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell acollirà el proper 12 de desembre l’acte de lliurament de premis del 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials Baix Llobregat Nord, dins el programa Fem Xarxa, Fem Empresa. En aquesta edició s’han presentat 94 candidatures, de les quals 80 pertanyen a candidatures de 59 empreses i 14 a projectes d’instituts

El 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord ha superat la participació d’empreses, emprenedors i instituts de la darrera edició. El certamen està impulsat pels serveis de Promoció Econòmica de Martorell, Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. La intenció, segons apunta la tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, Carme Moles, és “reconèixer públicament l’esforç que fan els emprenedors per tirar endavant els seus negocis, per crear llocs de treball i seguir amb il·lusió amb els seus projectes”.

En aquesta edició, “hem rebut 41 candidatures a sector serveis, 25 a sector comerç, nou candidatures a millor empresa en creació de llocs de treball i cinc candidatures com a millor parada de mercat”, apunta Moles. Les 14 candidatures presentades a idees joves “pertanyen a vuit projectes de cicles formatius, quatre projectes de 4t d’ESO i dos projectes de batxillerat”. Els participants han presentat candidatura en una o diverses categories del certamen.

Les candidatures presentades seran valorades pel jurat del concurs format per experts en emprenedoria i empresa de l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, Pimec (Delegació Baix Llobregat), Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona (Delegació Baix Llobregat), Departament de Comerç i Turisme de la Generalitat, Catalunya Emprèn, Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i dos representants d’Ensenyament de Serveis Territorials del Baix Llobregat per valorar les idees joves. Segons Moles, “el jurat valora, sobretot, el pla d’empresa dels candidats, la innovació en el servei, la seva trajectòria, si han creat nous llocs de treball i el posicionament que tinguin al mercat”.

Les millors empreses en creació de llocs de treball, serveis, comerç i parada de mercat aconseguiran un premi de 2.000 euros pel guanyador i pels dos finalistes un premi de 500 euros cadascun, i a les millors idees joves de negoci, premi de 3.000 euros repartit entre els centres d’ensenyament i els alumnes participants, a més de la publicació dels projectes a un mitjà de comunicació d’àmplia difusió al territori.

L’acte de lliurament de premis del 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord tindrà lloc dijous, 12 de desembre, a les 13.00h, al Molí Empresa (camí del Riu s/n). Comptarà amb la presència de l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Rosa Cadenas. L’entrenadora d’habilitats creatives i emprenedores, Maria Batet, conduirà el taller experimental ‘Embolica’t pel teu futur’, que s’acompanyarà d’un espectacle de teles acrobàtiques. Assumpta Mera, periodista de Ràdio Martorell, s’encarregarà de presentar l’acte.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here