La portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, va reclamar aquest diumenge a Pedro Sánchez que trenqués les negociacions amb ERC i apostés per la “via Arrimadas” de 221 escons, per evitar que el govern espanyol caigui en mans d’aquells que només volen “tombar la constitució i liquidar el nostre país”

Aquí, Roldán li va recordar al president espanyol en funcions que “encara està a temps de rectificar” canviant la reunió d’aquest dimarts amb ERC per una amb els constitucionalistes “pensant en el futur i el benestar de tots els espanyols”. Davant un hipotètic avançament electoral a Catalunya, Roldán va destacar que la formació taronja “ha fet els deures” i que té un equip preparat per posar fi al “malson” del procés i “tornar a unir els catalans”.

En una visita a la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, Lorena Roldán va assegurar que els espanyols estan “preocupats” davant la possibilitat que ERC puguin ser decisiva en la conformació del nou govern espanyol. És per això que va reclamar a Sánchez que “rectifiqui” i aposti pels partits constitucionalistes com a socis. “Crec que és imprescindible que els constitucionalistes ens posem d’acord i anem de la mà per parar els peus als que només volen trencar la constitució”, va afegir.

Roldán va recordar al president del govern espanyol en funcions que “té sobre la taula” la “via Arrimadas” que compta amb 221 escons, els necessaris per formar un executiu “sensat, de centre i modera que no miri els extrems, els populismes i els nacionalismes”.

Sobre un hipotètic avançament electoral a Catalunya, la portaveu va destacar que Cs està preparat i que és l’únic partit que té equip i projecte per “tornar a unir els catalans”. “Sóm els únics que podem posar fi d’una vegada per totes a la etapa negra del procés que no ens ha portat res de bo”, va reblar.

Per últim, Lorena Roldán va explicar que el passat divendres van optar per no participar a la manifestació en defensa de la constitució com fan cada any perquè van constatar que en comptes de defensar els valors de la carta magna, alguns manifestants volien posar en dubte una llei tant important com la de violència de gènere que lluita contra una de les principals xacres de la nostra societat. “Vam veure una pancarta que no compartíem i vam decidir no participar perquè no era el dia de defensar res més que els valors de la constitució espanyola”, va apuntar.

Font: ACN Imatge: @Lroldansu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here