En representació de l’Ajuntament del Prat, hi ha assistit la regidora d’Acció Ambiental, Anna Martín, i el director de Medi Ambient i Energia, Joan Herrera.

El director de Medi Ambient i Energia de l’Ajuntament del Prat ha exposat els plans per convertir la ciutat en referent local contra el canvi climàtic, fomentant mesures per promoure la transició energètica i la mobilitat sostenible.

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha compartit els seus plans per convertir la ciutat en referent local en la lluita contra el canvi climàtic, durant la cimera COP25 que s’està celebrant a Madrid del 2 al 13 de desembre.

Com a representació institucional de l’Ajuntament del Prat, ha assistit a la cimera la regidora d’Acció Ambiental, Anna Martín. A més, el director de Medi Ambient i Energia de l’Ajuntament, Joan Herrera, ha participat en dues de les sessions de la cimera per exposar com el municipi lluitarà contra el canvi climàtic, fomentant la transició energètica, la mobilitat sostenible i nesures d’estalvi i autoconsum. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament del Prat posarà en marxa una nova Oficina d’Energia, que donarà assessorament a la ciutadania i al teixit comercial i empresarial.

Dissabte passat, 7 de desembre, el director de Medi Ambient i Energia va prendre part en la jornada “Time for action, time for solar”, organitzada per la Unió Espanyola Fotovoltaica (UNEF). Durant la sessió, es van intercanviar opinions i experiències sobre com l’energia fotovoltaica pot contribuir a la reducció d’emissions contaminants. Herrera va compartir taula rodona amb Anna Rosa Lagunas, Cap del Departament d’Energia Solar Fotovoltaica del Centre Nacional d’Energies Renovables; i Belén Gallego de l’Associació Mexicana d’Energia Solar (ASOLMEX).

Avui mateix, dilluns 9 de desembre, també ha participat en la jornada “Low Emissions Solutions Conference” impulsada per les Nacions Unides. Durant la sessió, s’han exposat experiències de generació d’electricitat a partir de fonts d’energia renovables i s’ha abordat la necessitat de reduir la contaminació a les ciutats potenciant mitjans de transport sostenible, entre d’altres qüestions. En aquesta jornada, el representant de l’Ajuntament del Prat ha debatut amb Santiago Gómez Ramos, Director de Gestió de l’Energia d’Acciona; Daniela Mastrangelo, Directora General d’Innovació i Qualitat mediambiental de la ciutat de Rosario (Argentina); Madalena Calle Lucas, Cap de Política Internacional i Aliances Globals d’EDP (Energies de Portugal); i Jatna Supriatna, de la Universitat d’Indonèsia.

Font: Aj.El Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here