Els propers dies 13, 14, 15 de desembre torna a la Granja de La Ricarda la Fira Avícola del Prat, una Fira amb els millors productes de la terra i moltes fires més a dins.

La Fira Avícola

A la Fira Avícola del Prat, podràs tastar els millors productes de la terra reconeguts i de qualitat, com són el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat. I si t’agraden, també podràs comprar-ne per cuinar-los a casa.

El Pota Blava té unes propietats culinàries úniques i un sabor i intens. A la fira, també podràs descobrir com es cria: de manera tradicional, a l’aire lliure i amb una alimentació natural.

Tot això, en l’entorn de l’emblemàtica Granja de La Ricarda, amb un ampli espai de prop de 19.000 m2 per a expositors de tota mena. Hi trobareu des de tradicionals productes agrícoles fins a restauradors, comerciants o emprenedors i emprenedores.

A més, en el mateix espai, podràs gaudir d’activitats infantils i familiars o descobrir a què es dediquen les entitats i associacions del Prat o el valor que aporta l’economia social i cooperativa al territori.

La Mostra Comercial

La Mostra Comercial ocupa un pavelló de més de 1.000 m2 situat a l’accés al recinte firal de La Ricarda. La mostra, de caràcter multisectorial, acollirà diferents sectors d’activitat econòmica, amb la participació del comerç local i les associacions de comerciants i empresarials del Prat i també d’altres empreses comercials i de serveis que ofereixen una àmplia gamma de productes i serveis.

La Mostra d’Entitats

La Mostra d’Entitats del Prat és la oportunitat per conèixer de primera mà el gran i divers teixit associatiu que ofereix la ciutat.

La Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat

Gaudeix de la gastronomia més local a base de Pota Blava i Carxofa Prat durant la Fira Avícola amb Platillos, el Menú de Fira, el Take Away i l’Esmorzar de Pagès. Organitzat per l’AGT.

La Fira de l’economia social i cooperativa del Baix Llobregat

La FESCdBLL2019acollirà una representació de les entitats de l’Economia Social i Cooperativa (ESC) de la comarca del Baix Llobregat en una de les naus de la Granja, amb l’objectiu de donar a conèixer els visitants que una altra economia ja està aquí i pot oferir solucions en tots els àmbits del consum.

Per a consultar l’agenda completa de la fira feu clic aquí. 

Font: Aj. Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here