Nova fita del beisbol viladecanenc: si l’any passat el pitcher Omar Hernández es va convertir en el primer jugador en la història del Club Beisbol Viladecans en fer el salt als Estats Units, enguany ha estat el torn del seu germà, Frank Hernández

El jove outfield, a més, ha signat ni més ni menys que pels Chicago Cubs, un dels equips històrics de la Lliga Nacional nord-americana, que es farà amb els seus serveis a partir del 2020.

El passat 6 de desembre el Viladecans va realitzar la roda de premsa on es va fer oficial el seu fitxatge, i en la qual la jove promesa va afirmar trobar-se, en el moment de rebre la notícia, «en estat de shock, perquè la firma prefesional als Estats Units era el què estava esperant aconseguir».

Per la seva banda, Joan Rodríguez, president del Club Beisbol, li ha desitjat «tota la sort del món en aquesta nova aventura» així com «que ho gaudeixi i jugui com ell sap». Així mateix, Edgar Hernández, director tècnic del club viladecanenc i pare del Frank, ha afirmat que «està molt content per ell, perquè sap que s’ha esforçat i que li ha costat molt». 

Amb els fitxatges d’en Frank, el Club Beisbol Viladecans es converteix en el primer equip espanyol en col·locar als Estats Units dos jugadors formats al club, una fita que van estrenar el 2018 quan els Royals de Kansas City van contractar Omar Hernández.

Font: Ajuntament de Viladecans

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here