Avui dissabte d’11 a 14 h

El presentador Xavi Bundó i tot el seu equip del programa “Via lliure” de RAC1 faran en directe el seu programa des de la Fira Avícola, d’11 a 14 h. Durant aquestes tres hores, tothom qui ho vulgui podrà acostar-se a la Granja de la Ricarda per seguir en viu aquesta emissió radiofònica, durant la qual parlaran persones convidades relacionades amb la Fira i amb el Prat. “Via lliure” és el programa matinal de ràdio de cap de setmana amb més audiència a Catalunya.

Durant el programa, hi haurà també diverses actuacions musicals que es podran seguir en directe des del stand que aquesta emissora tindrà a la Granja de la Ricarda. Hi actuaran, dins de la franja d’onze a dotze del migdia, el cantant pratenc Xavi Alías acompanyat d’una coral infantil. Dins de la franja de dotze a una el grup Súper Gegant, impulsat pel músic llobregatí Miquel Bernis; i en la darrera franja arribarà el torn de Gabriela Richardson, Miquel Fernández i Pau, que han participat al disc de la Marató.

El Prat Ràdio

Com cada any, l’emissora municipal El Prat Ràdio (91.6) també estarà present a la Fira Avícola amb un estand des d’on emetrà en directe. Com a novetat, enguany es podran portar regals a l’estand de la ràdio a la Fira, que posteriorment seran repartits per Creu Roja entre els infants de famílies necessitades.

 

Font: Ajuntament del Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here