L’espai, obert a la ciutadania, acull cinefòrums i altres esdeveniments multiculturals

Els Cinemes Can Castellet han posat en marxa la “Sala 6”, un nou espai a l’entrada dels multi cinemes creat per acollir cinefòrums, esdeveniments culturals interdisciplinaris i activitats relacionades amb la promoció de les arts visuals de la ciutat.

De la mà de Benecé Produccions, responsable des de fa un any de la programació de l’equipament, l’Ajuntament ha donat forma a aquest nou projecte. En aquest espai dels cinemes els espectadors podran completar la seva experiència audiovisual tot gaudint d’activitats relacionades amb les diverses arts.

Aquesta nova proposta, que es complementa amb una oferta gastronòmica s’afegeix a l’àmplia gamma d’activitats que està a disposició de tots els públics, al costat de la cartellera comercial: estrenes exclusives, “masterclasses”, visites guiades a la cabina de projecció, sessions matinals familiars, documentals d’art i del mes i retransmissions d’òpera i ballet, entre altres activitats. a més el passat mes d’octubre, els Cinemes Can Castellet va ser una de les seus del prestigiós festival de curtmetratges FILMETS, que enguany va celebrar la 45a edició.

Els cinemes Can Castellet és una aposta estratègica per fer de Sant Boi un referent cultural i impulsar la comunitat cultural i el talent local en diferents disciplines. La ciutat disposa d’un nombre important de creadors i creadores dedicats al món de les arts visuals, en els àmbits del cinema, els web sèries, els documentals i la publicitat.

Font: Aj.Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here